Over ons

Nasentia is een merk in Nederland dat neusinhalers ontwikkelt die bestaan uit essentiële oliën afkomstig uit de natuur. Denk hierbij aan planten, bladeren en fruit. Uit onderzoek is gebleken dat de geur van natuurlijke oliën de hersenen positief kunnen beïnvloeden. Met deze oliën heeft Nasentia neusinhalers ontwikkeld, waarbij de geur de hersenen prikkelt met een bepaald effect. De neusinhalers zijn eetlustremmend, rustgevend en energieopwekkend.

Ingrediënten: al onze ingrediënten zijn afkomstig van natuurlijke bronnen en staan duidelijk vermeld op onze labels. We gebruiken de kracht van aromatherapie om uw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Het is een simpele wetenschap die al duizenden jaren in andere culturen wordt toegepast.

Eetlust Remmer: de geur van de natuurlijke ingrediënten in deze neusinhaler vermindert en houdt uw eetlust onder controle. Ook worden de stofwisseling en het immuunsysteem gestimuleerd.

Rust: de geur van de natuurlijke ingrediënten in deze neusinhaler geeft u rust en heeft een kalmerende werking. Ook werkt de geur stressverlagend.

Energie: de geur van de natuurlijke ingrediënten in deze neusinhaler opent uw neus voor een verbeterde ademhaling, verhoogt uw focus en geeft u een opgewekt gevoel.

🇳🇱 www.nasentia.nl

🇩🇪 www.nasentia.de

🇪🇺 www.nasentia.eu

🇺🇸 www.nasentia.com